iskreni trener

Nakon dramatične pobjede trener Reala Ancelotti umro od smijeha na pitanje o Luki Modriću

27.01.2023 u 09:07

Bionic
Reading

Nakon što su nogometaši Real Madrida izborili polufinale španjolskog Kupa kralja zanimljivo je bilo čuti trenera kraljevskog kluba Carla Ancelottija

Nakon drame i produžetka Real Madrid je ipak uspio izbaciti Atletico Madrid s 3:1.

Dugo je vodio Atletico, sve do 79. minute kada je Rodrygo zabio nakon dodavanja Luke Modrića.

U produžetku su za Real zabili još Karim Benzema i Vinicius Junior.

Treba reći kako je 37-godišnji Luka Modrić odigrao svih 120 minuta i ostavio je jako dobar dojam. Zapravo, mnogi su ostali u čudu kako je odigrao cijelu utakmicu i produžetak na visokoj razini i bio je jedna od boljih igrača Reala.

Na pitanje o Modriću i njegovoj igri - te kako mu to uspjeva u 38. godini života- iskusni trener Carlo Ancelotti iskreno se nasmijao i rekao:

'Znate, ljudi govore kako je Modrić blizu odlaska u mirovinu. Ha, ha, ha. Iskreno, jako mi je teško ostaviti Kroosa i Modrića na klupi. A i igrače poput Ceballosa', iskren i spontan nakon teške utakmice i prolaska u polufinale španjolskog Kupa bio je iskusni Talijan Ancelotti.

Dodajmo kako je Modrić imao čak 94 posto točnih dodavanja, a od toga su ključna bila četiri. Na SofaScoreu je dobio ocjenu 7,7.

  • +6
Real Madrid - Atletico Madrid, četvrtfinale Kupa kralja, 2022/23. Izvor: Profimedia / Autor: Oscar J Barroso / Shutterstock Editorial / Profimedia

Još je dodao:

'Znate, bio sam jako ljut nakon Villarreala, ali sad nisam. S druge strane teško mi je razumjeti kako se večeras momčad koja je odigrala tako loše u prvom poluvremenu toliko popravila u drugom', dodao je Ancelotti.