otišao jedan od najvećih

Najveći svih vremena se oprostio od Kobea: Michael Jordan od šoka jedva izabrao riječi za poginulog 'brata'

27.01.2020 u 09:31

Bionic
Reading

Michael Jordan se oprostio od Kobea Bryanta i njegove kćeri Gianne koji su poginuli u strašnoj helikopterskoj nesreći u Kaliforniji

Svijet je ostao u šoku nakon što se proširila vijest kako je jedan od najvećih košarkaša svih vremena i najvećih sportaša u povijesti općenito Kobe Bryant poginuo u padu helikoptera u Calabasasu u Kaliforniji. S 41-godišnjim Bryantom je poginula i njegova 13-godišnja kćer, te još sedam ljudi.

  • +10
Kobe Bryant poginuo u padu helikoptera Izvor: Profimedia / Autor: IXOLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Od Bryanta se oprostio i najveći košarkaš svih vremena Michael Jordan. Kada je odlazio u mirovinu košarku je ostavio u rukama Bryanta. Neko vrijeme su igrali i jedan protiv drugoga, a Michael je Kobea zavolio poput brata. Jordan je rekao kako je u totalnom šoku.

'Šokiran sam vijestima koje sam čuo. Tragedija... Nema više Kobea i Gianne. Ne mogu riječima opisati koliko se loše osjećam. Jako sam volio Kobea. Bio mi je kao mlađi brat. često smo satima razgovarali i jako će mi nedostajati ti trenuci', rekao je Jordan pa nastavio:

'Bio je sjajan igrač, jedan od najvećih u povijesti, ali i sjajan otac. Obožavao je svoju obitelj i bio ponosan što njegova kći Gianna voli košarku. Moja iskrena sućut Vanessi, Lakersima i navijačima diljem svijeta. Počivaj u miru, Kobe', rekao je najveći svih vremena.

  • +7
Kobe Bryant Izvor: Profimedia / Autor: GABRIEL BOUYS / AFP / Profimedia