LUDE ZA LOPTOM

Najveće ljepotice među navijačicama

12.07.2010 u 12:30

Bionic
Reading

Svjetsko nogometno prvenstvo okuplja milijune navijača diljem svijeta. U svakom kutku zemlje netko ima svojeg favorita. Najvažnijom sporednom stvari na svijetu znaju bili zaluđene i žene, a među njima se nalaze i one koje svojim izgledom privlače pažnju više od ostalih

Završeno je 19. prvenstvo koje se je ove godine održalo u JAR-u. Za četiri godine najbolje reprezentacije će se okupiti u Brazilu.

Nakon turnira koji je po prvi puta održan na afričkom kontinentu rade se razne analize, izabiru se najbolji igrači SP-a, oni koji su razočarali, oni koji su najveće nade.

Naravno, dio prostora dobivaju i navijači koji su se našli u JAR-u, koji je najluđi, najoriginalniji, najsmješniji, no ljudima je najzanimljiviji odabir tko je najljepši, odnosno u ovom slučaju najljepša.

U svoj izbor smo uključili sve one koje su na sebi imale neki navijački rekvizit i nisu za to morale biti u JAR-u, a u konkurenciju nismo stavljali poznate osobe poput manekenki, glumica, starleta, porno glumica, nego samo obične djevojke koje su prvi puta viđene.

Konkurencija je bila jaka, pa smo, umjesto 10, odabrali 20 fotografija s ljepoticama.