Osjećao se dužnim

Najveća belgijska zvijezda cijelu utakmicu s Italijom igrala s gadnom ozljedom; njegovo pojašnjenje razveselit će navijače, ali ugrozio si je karijeru

  • S.K.
  • Zadnja izmjena 03.07.2021 16:33
  • Objavljeno 03.07.2021 u 16:33
Bionic
Reading

Kevin De Bruyne igrao je cijeli susret s Italijom

Jedna od najvećih zvijezda Belgije šokirala je priznanjem da je protiv Italije nastupala s ozbiljnom ozljedom. Kevin De Bruyne je u utakmici protiv Portugala zadobio ozljedu gležnja i bilo je upitno hoće li uopće igrati, ali na kraju je odigrao i to cijelu utakmicu.

U porazu od 2:1 protiv Italije je odigrao cijeli susret s ozljedom, a imao je priliku i zabiti gol, ali mu je sjajni Gianluigi Donnarumma obranio u prvom dijelu. De Bruyne se usprkos ozljedi nije štedio, a nakon utakmice je rekao kako se osjećao dužnim igrati.

'Bilo je pravo čudo da sam uopće igrao danas jer je moj gležanj definitivno pretrpio veliku štetu i imam potrgane ligamente. No, osjećao sam se dužnim igrati za svoju zemlju danas. Šteta što nisam uspio napraviti nešto više', rekao je De Bruyne za službenu stranicu UEFA-e pa dodao:

'Bilo je ovo jako čudnih pet tjedana za mene, ali želim se prvenstveno zahvaliti medicinskom osoblju zbog svega što su napravili', poručio je Belgijanac.

  • +22
Belgija - Italija, četvrtfinale Eura, 2021. Izvor: EPA / Autor: Philipp Guelland / POOL
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal