PRED TEŠKOM ODLUKOM

Najtraženijem i najskupljem hrvatskom reprezentativcu dižu godišnju plaću, ali i ti milijuni teško da mogu biti dovoljni

28.04.2020 u 22:00

Bionic
Reading

U ovom trenutku najtraženiji hrvatski nogometaš je Marcelo Brozović. Inter je pripremio novi ugovor za našeg reprezentativca, no u redu stoje klubovi koji mogu ponuditi puno veću godišnju plaću

Hrvatski nogometaš vezan je uz milanskog velikana sve do ljeta 2022., a zadnjih godinu dana navijače Intera oduševio je svojim izvedbama i nije ništa čudno što mu u klubu žele produljiti ugovor.

Brozovićeva godišnja primanja su 3,5 milijuna eura plus bonusi, a u Interu su mu spremni ponuditi za novi ugovor (do lipnja 2024.) milijun eura više – 4,5 uz određene bonuse.

Čeka se odgovor hrvatskog reprezentativca, ali ta svota koja mu je bačena na stol nekako izgleda malo ako se zna da ga love mnogi velikani, a prema zadnjim informacijama najuporniji je Liverpool koji može isplatiti puno veći iznos.

'Redsi' se već tjednima spominju kao mogući kupci Hrvata, a za klub s Anfielda odšteta od 60 milijuna eura ne bi smjela biti nikakav problem kao ni plaća puno veća od onoga što je Brozoviću ponudio Inter.