mane ga kaznio

Najskuplji golman u povijesti mogao bi biti najveći problem Chelseaja na putu do trofeja, a nakon ovakvih grešaka smije mu se cijeli svijet

21.09.2020 u 19:32

Bionic
Reading

U derbiju drugog kola engleskog nogometnog prvenstva Liverpool je na Stamford Bridgeu pobijedio Chelsea sa 2:0 upisavši četvrtu uzastopnu pobjedu u međusobnim ligaškim ogledima.

Kai Havertz, Timo Werner, Ben Chilwell i Hakim Ziyech najzvučnija su ovoljetna pojačanja Chelseaja, a zahvaljujući kojima je Frank Lampard počeo maštati o velikim rezultatima u aktualnoj sezoni.

No, već je nedjeljni derbi s Liverpoolom (op.a. 'redsi' su pobijedili 2:0) pokazao 'plavcima' da će za neke veće uspjehe morati uložiti dodatni trud ili još novca.

A dio budžeta sasvim sigurno usmjerit će prema golmanu, Edouarda Mendyja, senegalskom reprezentativcu, koji je velika želja kluba iz Londona.

Jer Kepa Arrizabalaga očito nije taj kapacitet. I bez obzira na to što ga je pri dolasku na Stamford Bridge u ljeto 2018. godine, Chelsea platio vrtoglavih 80 milijuna eura, što je i najskuplje plaćeni golman u povijesti.

No, cijena mu iz dana u dan pada, što s obzirom na ovakve kikseve i nije čudo, pa tako danas prema Transfermarktu vrijedi tek 30,5 milijuna eura.

Naime, grešku koju je napravio u 54. minuti, kada je Sadio Mane zabio svoj drugi gol za 'redse', teško je opravdati i razumjeti.

I s toga nije ni čudno da se zbog takvih propusta, veliki dio navijača Chelseaja okomio na španjolskog golmana.

A kakav je gol Arrizabalaga primio pogledajte OVDJE.