GLEDATELJI ZAPLJESKALI

Najemotivniji trenutak na Rujevici; Armada se transparentom prisjetila nedavno preminulog hrvatskog novinara i njegove izjave o ljubavi...

23.10.2020 u 07:58

Bionic
Reading

Na utakmici prvog kola Europske nogometne lige na Rujevici, u kojoj je Real Sociedad svladao Rijeku 1:0, domaća navijačka skupina Armada prisjetila se nedavno preminulog novinara Orlanda Rivettija

Sportski novinari i nogometni navijači često se nalaze na suprotnim stranama, ali ima i kod takvih odnosa lijepih primjera, a jedan od njih je onaj između Armade i poznatog riječkog novinara koji je preminuo prije nekoliko dana.

'Oni su jedina konstanta Rijeke, u njihovu ljubav prema klubu i gradu nema sumnje, stavljam ruku u vatru. I kada podivljaju…' stajalo je na Armadinom transparentu koji je izmamio pljesak ostalih gledatelja na stadionu.

Inače, to je bio citat iz jedne Rivettijeve kolumne iz Novog lista od prije desetak godina koja je bila posvećena upravo ovoj vjernoj navijačkoj skupini Rijeke.

Na taj način je Armada, kao i skandiranjem, odala počast novinarskoj legendi i jednom od najboljih hrvatskih sportskih novinara.

  • +32
Rijeka - Real Sociedad Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL