EMOTIVAN ISTUP

Najbolji strijelac HT Prve lige nekoliko dana prije finala doživio obiteljsku tragediju; osvojeni Kup posvetio je majci 'koja ga je gledala s neba'

01.08.2020 u 23:57

Bionic
Reading

Nakon što je Rijeka na Šubićevcu svladala Lokomotivu 1:0 i osvojila po šesti puta u povijesti Hrvatski kup, najemotivniji istup imao je napadač pobjedničke momčadi Antonio Mirko Čolak

Najbolji strijelac Hrvatski Telekom Prve lige imao je prije nekoliko dana obiteljsku tragediju, napadaču Rijeke preminula je majka, ali je smogao snage da zaigra u finalu.

'Ovo je za sve naše navijače u Rijeci i za cijeli klub, za Franka i za moju mamu koja me danas gledala s neba. Hvala puno svima koji su uz nas', rekao je Čolak sa suzama u očima.

On protiv Lokomotive nije zabio, a njegov najbolji pokušaj dogodio se u 83. minuti kada je vratar Grbić odličnom reakcijom zaustavio njegov udarac glavom.

Podsjećamo, pogodak vrijedan trofeja postigao je Tibor Halilović u 76. minuti. Rijeci je ovo šesti osvojeni Kup, dok je Lokomotiva i dalje bez trofeja, uz dva poraza u finalu.

  • +16
Rijeka je pobjednik Kupa 2020. Izvor: Cropix / Autor: Niksa Stipanicev / CROPIX
  • +4
Finale Hrvatskog kupa 2020., Rijeka - Lokomotiva, Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
  • +3
Poznati na finalu Hrvatskog kupa 2020. Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL