temelj reprezentacije

Najbolji hrvatski košarkaš prelomio: Tu sam i opet ću biti tu!

12.09.2017 u 09:55

Bionic
Reading

Bojan Bogdanović jedini je od naših reprezentativaca zaslužio prolaznu ocjenu na Eurobasketu. Zabijao je Babo 22.5 koševa uz 4.8 skokova i 1.2 ukradene lopte po utakmici, vukao suigrače, ali nije išlo...

Razočaranje je veliko, nije Bojan Bogdanović skrivao ljutnju nakon poraza u osmini finala Eurobasketa od Rusije. Ni nakon prospavane noći i povratka u Hrvatsku nije bilo bolje.

'Teško je nešto pametno reći nakon tog poraza od Rusije. Jednostavno je, primili smo 100 koševa i ne možemo za to kriviti izbornika ili nekog drugog. Krivi smo samo mi', rekao je Bogdanović nakon što je reprezentacija doletjela iz Istanbula i nastavio:

'Doživjeli smo, teško je reći debakl, ali jako težak poraz. Možemo sad diskutirati kako je bilo na pripremama, što je bilo, ali nema opravdanja za naš nastup. Nitko nije kriv osim nas samih.'

  • +29
Eurobasket: Hrvatska - Rusija, osmina finala Izvor: Licencirane fotografije / Autor: FIBA

Promjene u ovoj reprezentaciji su neminovne...

'Bit će jako teško izboriti Svjetsko prvenstvo. U grupi smo s Italijom, kasnije idemo na Poljake. Trebaju nam promjene, vidjet ćemo što mogu ovi igrači iz A-1 lige', misli Bogdanović koji je za kraj ostavio ohrabrujuću poruku:

'Moja pozicija? Ja sam tu i opet ću biti tu...'