sve zbog vjere

Najbolja svjetska tenisačica šokirala otkrićem zašto neće slaviti prvi rođendan svoje kćerke

29.08.2018 u 15:28

Bionic
Reading

Serena Williams (36) polako se vraća u sam vrh svjetskog tenisa. Službeno najbolja svih vremena, osvajačica 23 Grand Slam turnira, prije točno godinu dana - 1. rujna 2017. godine - rodila je kćerkicu Alexis Olympiju. Predstavnike medija zanimalo je kakvu će proslavu Serena prirediti svojoj ljubimici za prvi rođendan, a odgovor je sve ostavio bez teksta...

'Olympia ne slavi rođendane', kazala je Serena Williams te potom zbunjenim predstavnicima medija na US Openu u New Yorku pojasnila:

'Znate, mi smo Jehovini svjedoci, tako da ne radimo to...'

U ranijim medijskim istupima Serena je nekoliko puta isticala kako joj je vrlo važno to što je članica Jehovinih svjedoka, ali i potvrdila kako se nikad nije čvrsto držala običaja ove kršćanske vjerske zajednice. Zato je i ovom izjavom toliko iznenadila sve prisutne.

Njezin suprug Alexis Ohanian, američki milijarder i suosnivač Reddita, ne dijeli njezino mišljenje. Ranije ove godine kazao je kako ipak očekuje da će malena Olympia imati neku vrstu rođendanske proslave.

  • +3
Serena Williams na Roland Garrosu Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Iskreno, rođendani za djecu te dobi ionako više za roditelje pa nećemo imati klasičnu rođendansku proslavu', kazao je Ohanian i dodao:

'No, ne bi bilo neobično da po završetku teniske sezone organiziramo neko dječje slavlje. Imamo puno prijatelja koji imaju djecu pa se svi zajedno možemo okupiti dok se klinci igraju.'