JOŠ JEDAN LUKA

Najbogatiji klub svijeta želi dovesti novu zvijezdu hrvatskog nogometa. Tek mu je 19 godina, a već je na meti brojnih velikana...

08.06.2022 u 11:49

Bionic
Reading

U utakmici Lige nacija između Hrvatske i Francuske zamijenio je Luku Modrića i za desetak minuta igre oduševio navijače i struku

Mladi 19-godišnji Luka Sučić odmah nakon utakmice je istaknuo kako je kapetan hrvatske reprezentacije, njegov imenjak, Modrić, ujedno i njegov uzor i velika inspiracija.

Dečko koji briljira u dresu RB Salzburga odavno je na oku brojnih velikih klubova, sada se engleski mediji plasirali vijest da ga u svoje redove želi dovesti bogati Newcastle. Klub je u vlasništvu saudijskog javnog investicijskog fonda te raspolaže s ogromnih 320 milijardi funti.

Salzburg, tvrde Englezi, traži za Sučića dvadesetak milijuna eura. Za vlasnike Newcastle, najbogatijeg kluba na svijetu, to je sitan novac i prihvatljiva ponuda.

Nakon odlične predstave na Poljudu Sučić je na novinarsko pitanje nada li se nastupu u Kataru odgovorio:

'Naravno, moje je da igram dobro u klubu, a onda će izbornik odlučiti hoće li me povesti.'

  • +66
Hrvatska - Francuska, Liga nacija, Poljud, 6.6.2022. Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Spomenimo i kako je Sučić mogao birati hoće li igrati za Vatrene, BiH ili Austriju. Još od 15. godine tu je zauzeo jasan stav. 

Sučić je na pravom putu, kada te s 19 godina u svojim kombinacijama spominju Newcastle, Liverpool, Juventus i Milano, onda samo trebaš nastaviti dalje raditi.