sve bliže wandi

Najavljivali su ga kao Dinamovo pojačanje, a on postao igrač talijanskog drugoligaša

23.08.2019 u 19:11

Bionic
Reading

U vrijeme dok je trener Bjelica davao posljednje upute Petkoviću, Oršiću i Olmu uoči okršaja s Rosenborgom, do Dinamovih je navijača stigla senzacionalna vijest o mogućem dolasku Maxija Lopeza, bivšeg igrača Milana i Barcelone. No, umjesto u Zagreb, Argentinac je ipak otišao u Crotone

Brazilski mediji prije tri dana najavili su ekskluzivni transfer koji je bio povezan s hrvatskim prvakom. Naime, prema njihovim izvorima iskusni argentinski napadač Maxi Lopez (35) trebao je doći u Dinamo, jer taj Argentinac imao je želju opet igrati europsku Ligu prvaka.

Vijest je odmah zazvučala malo čudno, jer je Dinamo doista jak u ofenzivnom dijelu i zaista mu nije potrebno dovoditi 35-godišnjeg igrača kojem je karijera pri kraju i koji je bez kluba od svibnja kada je napustio Vasco de Gamu.

Istina je da je iza njega ogromno iskustvo, jer igrao je u River Plati, Mallorci, Barceloni, FC Moskvi, Gremiju, Cataniji, Milanu, Sampdoriji, Chievu, Torinu, Udineseu, a zadnji klub mu je bio spomenuti Vasco de Gama.

No, očito su brazilski mediji bili na dobrom tragu jer u najavi transfera i njegovog povratka u Europu, spomenuli su i ime talijanskog drugoligaša Crotonea.

I onda je tijekom ovog petka, na portalu Transfermarkt, objavljeno kako je 35-godišnjak uistinu postao novi igrač Crotonea.

Tko zna, možda su napisima o transferu u Dinamo, brazilski mediji samo htjeli pomoći Lopezu, pa da ga na taj način proguraju do ovog talijanskog kluba.

Nogometna javnost ga zna i zbog bivše supruge Wande Nare s kojom ima troje djece, a par se razišao zbog njene afere s nekadašnjim suigračem Maurom Icardijem koji trenutačno nosi dres Intera.