PANELI, TRGOVINA, SHOW...

Najavljen ZimSki Show 2011.

04.11.2011 u 13:36

Bionic
Reading

Prva dva dana sajma rezervirana su za brojne tematske stručne panele, popularnog naziva Igloo. U organizaciji tvrtke PR-Event Sporta i magazina Skijanje.hr ugostit će brojne ugledne goste iz hrvatskog svijeta skijanja, snowboarda, hokeja na ledu, klizanja...

Od 10. do 13. studenoga 2011. u periodu od 10 do 19 sati u paviljonu 8A Zagrebačkog Velesajma održava se prvi međunarodni sajam skijanja, zimskih sportova i prateće industrije - ZimSki Show 2011.

Sajam će u četvrtak 10. studenoga u 12 sati svečano otvoriti voditelj Zagrebačkog velesajma Igor Rađenović, predsjednik Hrvatskog skijaškog saveza Miho Glavić, predsjednica Hrvatskog klizačkog saveza Morana Paliković Gruden te predsjednik Hrvatskog saveza hokeja na ledu Nikola Švigir.

Prva dva dana sajma rezervirana su za brojne tematske stručne panele, popularnog naziva Igloo. Paneli se održavaju na pozornici u paviljonu 8A, u organizaciji tvrtke PR-Event Sporta i magazina Skijanje.hr te će ugostiti brojne ugledne goste iz hrvatskog svijeta skijanja, snowboarda, hokeja na ledu, klizanja i dr.

Tako će, primjerice, svoj rad prezentirati Hrvatski skijaški savez, Hrvatski klizački savez te Hrvatski savez hokeja na ledu, ali i KHL Medveščak Zagreb. Osim njih, zanimljivu ponudu predstavit će i turističke agencije, osiguravajuće kuće te proizvođači skijaške opreme, nakon kojih će serviseri demonstrirati ručni servis skija. Nekoliko aktualnosti iznijet će i predstavnici hrvatskih skijališta, dok će sve bitne informacije oko sprječavanja ozljeda podijeliti jak doktorski tim.

Predstavnici Hrvatskog zbora učitelja i trenera sportova na snijegu će prezentirati rad hrvatske škole skijanja, a borderi će nas izvijestiti o svim novitetima u snowboard svijetu. S nama će biti i poznati bivši natjecatelji i treneri, poput Nike Fleiss, Marka Bošnjaka, Borisa Strela, Pavela Grašiča...

Za vikend će u sklopu ZimSkog Showa biti održan i 'Buvljak' zimske sportske opreme odjeće i obuće. Na buvljaku posjetitelji mogu, za minimalnu naknadu od 50 kn (osiguran stol i prodajno mjesto), prodavati rabljenu opremu, odjeću i obuću.

Ulaz na Velesajam je u sve dane sajma potpuno besplatan, što će vjerojatno biti vrlo dobra pozivnica za sve ljubitelje zime i zimskih sportova.