spominju se čak tri kluba

Najavljen senzacionalni transfer Marija Mandžukića u zemlju u kojoj su hrvatski igrači oduvijek imali poseban tretman; koliko je ovo realno?

13.04.2021 u 13:51

Bionic
Reading

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac i trenutačno igrač Milana, 34-godišnji Mario Mandžukić, navodno bi na ljeto mogao ostati bez angažmana u talijanskom velikanu. Naravno, kako još uvijek ima lijepu i veliku reputaciju u svijetu nogometa, tako ga se i povezuje s brojnim klubovima

Iako se još uvijek ne zna hoće li Mario Mandžukić napustiti Milan ili će odraditi i sljedeće sezonu u klubu sa San Sira, mediji posljednjih dana nagađaju gdje bi bivši hrvatski reprezentativac mogao nastaviti karijeru ako mu 'crveno-crni' ne produže suradnju.

Bilo je svakakvih špekulacija, od nekolicine talijanskih klubova, do - današnje objave na belgijskom portalu Voetbal24.be, a u kojem se piše kako bi Mandžukić mogao preseliti u njihovu Jupiler Pro ligu.

Prema njihovim saznanjima čak su tri kluba u konkurenciji, a spomenuti su Club Brugge, Antwerp te Anderlecht.

Svi znamo da su hrvatski nogometaši u Belgiji bili na visokoj cijeni, pa ne treba sumnjati da bi i Mandžukić imao izuzetan tretman.

Doduše, isti izvor navodi da se u utrku za Mandžukićem uključio i Al Hilal iz Saudijske Arabije, koji bi svojom ponudom sasvim sigurno 'izuo iz cipela' i Mandžukića i njegova menadžera Ivana Cvjetkovića. No, s obzirom na kratku Mandžukićevu epizodu u Kataru, sumnjamo da bi opet htio preseliti na Bliski Istok.

Ali, pričekajmo prvo rasplet ove sezone i hoće li mu Milan uopće i dati otkaz.