RUŠE REKORDE

Nadal zahvalio Đokoviću na spektaklu godine

13.04.2012 u 07:00

Bionic
Reading

Još će tri mjeseca najposjećeniji meč u povijesti tenisa biti ogled kim Clijsters i Serene Williams iz 2010. na spektaklu u Bruxellesu. Tada će na Santiago Bernabeu izići trenutno prva dva tenisača svijeta, Novak Đoković i Rafael Nadal

Nadal je objavio da se nakon ozljede koljena napokon vraća intenzivnim treninzima, a zadnjeg dana prisilnog odmora snimio je i video kojim zahvaljuje svom velikom suparniku Novaku Đokoviću što će igrati prijateljski susretu Madridu.

'Hvala, Novače, što ćeš doći na Bernabeu i što ćemo odigrati meč u humanitarnu svrhu. Hvala i svima koji će nas doći gledati i tako sudjelovati u ovoj lijepoj akciji', izrecitirao je Nadal u kamere i objavio na svom službenom YouTube kanalu.

Meč će se održati 14. srpnja na velebnom stadionu madridskog Reala i sasvim sigurno će ostati upamćen kao teniski ogled odigran pred najviše gledatelja u povijesti. Dosadašnji rekord drži briselski nogometni stadion (Clijsters - S. Williams) sa 35.681 gledateljem. Ako bude sve u redu, brojka bi trebala biti više nego udvostručena.

Rafino hvala