KAKO JE DOBRO...

Na tribinama Poljuda 'najdraži' gosti…

16.08.2012 u 10:37

Bionic
Reading

Prijateljsku utakmicu hrvatske nogometne reprezentacije došlo je vidjeti tek oko osam tisuća ljudi, a među njima je bilo i nekoliko zanimljivih lica

Na desetke poznatih sportaša, trenera, skauta i političara došlo je vidjeti Štimčev debi na klupi Hrvatske protiv Švicarske.

Hrvatski olimpijci, sestre Lucija i Ana Zaninović te vaterpolist Josip Pavić, bivši 'kockasti' Niko Kovač, Zadrova 'alfa i omega' Reno Sinovčić, treneri Stanko Poklepović i Ivan Katalinić, bivši predsjednik HNS-a Mladen Vedriš i sadašnji Davor Šuker… samo su neka od poznatih lica sinoć na Poljudu.

A na splitskom stadionu su se ukazali i 'najdraži' gosti Splita: izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić i Sammir, noćna ptica hrvatskog prvaka.

Iako su ih na prošlim gostovanjima uvijek častili zvižducima i uvredama, sada su glavne mete bili neki drugi dečki pa je dvojac dobro prošao.

Najveće porcije pogrdnih skandiranja dobili su novi izbornik Igor Štimac i Davor Šuker, a poklič koji se najviše puta ponavljao bio je: 'HNS, pe…, nogomet ste sje…'