POZNATI POHODE SP 2010.

Na tribinama i oni koji ne znaju što je to nogomet

06.07.2010 u 08:12

Bionic
Reading

Događaj kakav je Svjetsko nogometno prvenstvo ubilježen je i u rokovnike poznatih showbizz faca iz cijelog svijeta. Znaju oni dobro gdje se treba pokazati i koje događaje pohoditi. Zato ni natjecanje u Južnoafričkoj Republici nije prošlo bez glumaca, glazbenika, ali i poznatih osoba za koje nitko ne zna zašto su poznate

Južnoafrička Republika za vrijeme trajanja Svjetskog nogometnog prvenstva bila je prava meka za svjetski jet-set. Utakmice najboljih svjetskih nogometnih reprezentacija pohodili su mnogi poznati iz svijeta glume, mode, glazbe…

Tako su krajnji jug Afrike posjetili John Travolta, Kelly Preston, Paula Abdul i Lance Armstrong. Kao što znate, oni su Amerikanci, no očito da danas i Ameri vole nogomet. Ponajbolji košarkaš svijeta Kobe Bryant također je posjetio Svjetsko nogometno prvenstvo, a s obzirom na to da je djetinjstvo proveo u Italiji, jasna je njegova strast za nogometom.

Kako se prvenstvo zahuktavalo, dolazilo je sve više poznatih. Bivši predsjednik SAD-a Bill Clinton bodrio je svoje Amerikance s tribina, Leonardo DiCaprio je gledao sraz Njemačke i Argentine, baš kao i Charlize Theron te Orlando Bloom.

Posebna priča turnira je pojavljivanje starog dobrog Micka Jaggera, koji je zaradio etiketu najnesretnijeg navijača jer za koga god je navijao, taj je ispao. U moru poznatih pojavili su se i oni za koje ne znamo zašto su ih puni mediji. Tako je u Južnoafričkoj Republici bila i Paris Hilton, koja sigurno ne zna ni pravila nogometa, ali zov važnosti takvog događaja je prevelik. E, da, na kraju ne smijemo zaboraviti spomenuti ni bivšu Playboyevu zečicu Jennifer Rovero koja je pravila društvo ženi imena glavnog grada Francuske.