POZIV NAVIJAČIMA

Na Rijekine utakmice sa - sombrerom!

24.08.2011 u 10:19

Bionic
Reading

Uprava prvoligaša s Kantride dosjetila se kako ovog petka osigurati dodatnu zabavu svojim navijačima i olakšati ulaz na stadion

Dvije pobjede, dva remija i tek jedan poraz, onaj protiv Hajduka u prilično ravnopravnoj utakmici, dosadašnji je učinak Rijeke u novom nogometnom prvenstvu. U 6. kolu MAXtv Prve lige Riječani će na Kantridi ugostiti Šibenik, a uprava kluba osigurala je besplatan ulazak na tribine umirovljenicima i djeci do 13 godina te pripadnicama ljepšeg spola.

No čelnici kluba dosjetili su se i zanimljive ideje kako razveseliti svoje navijače. Na svojoj internetskoj stranici objavili su da će besplatan ulaz imati i svi koji budu nosili - sombrero!

'Zbog naših igrača iz Meksika, koji su stvorili posebno ozračje, pojavila se i podrška nekolicine navijača sa sombrerima. Zato, dragi naši navijači, svi koji dođete u petak na utakmicu sa sombrerom imat ćete besplatan ulaz na tribinu F istok', stoji u pozivu.

Bit će zanimljivo ukoliko se veći broj fanova Rijeke zaista pojavi u sombrerima. To bi bila izvrsna kulisa za igranje nogometa.