LOŠA VIJEST IZ 'MODRE' SVLAČIONICE

Na pripremama veliki udarac za Dinamo i Nenada Bjelicu; zbog ovoga visi i transfer kapetana Arijana Ademija

15.01.2019 u 16:53

Bionic
Reading

Dinamo je doživio veliki udarac na pripremama u Beleku, mladi veznjak Ivan Šunjić napustio je momčad zbog ozljede i vratio se u Zagreb na dodatne preglede

Dan nakon što su slavili 2:1 protiv Partizanija iz Tirane, igrači Dinama u drugom su prijateljskom ogledu stigli do nove pobjede. Na istom su terenu po iznimno lošim vremenskim uvjetima, kiša i olujni vjetar, upisali 1:0 pobjedu. Jedini je pogodak u zahtjevnom susretu postigao Nikola Moro, u 56. minuti susreta.

No, iz Dinamove svlačionice stigla je i jedna neugodna vijest. Kako pišu Sportske novosti 22-godišnji Ivan Šunjić napustio je pripreme i vratio se u Zagreb! Problem s pubičnom kosti je prevelik, tako da će iz Zagreba mladi veznjak na dodatne pretrage u München, kod one iste doktorice koje je operirala Marina Leovca.

  • +5
Hrvatski nogometaš Ivan Šunjić Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Nedostajat će Dinamu, jer se taj igrač pokazao kao iznimno važan u koncepciji trenera Nenada Bjelice u rotacijama zbog velikih izazova u prvenstvu i Europi.

Nagađa se da je zbog ovoga propao transfer Arijana Ademija u Italiju (Lazio ili Roma), jer se Bjelica, u trenutku kada je ostao bez Šunjića, ne želi odreći kapetana 'modrih'.

Izvor: Društvene mreže

Naravno, ukoliko dođe nemoralna ponuda, a takvih je uvijek bilo, teško da će se Ademi moći zadržati, ali zasad ostaje. Barem ako se pita Bjelicu...