Nunez je tražen

Na pomolu rekordni transfer u povijesti Liverpoola; za igrača koji ima 22 godine i divi mu se trener Klopp pripremili 100 milijuna eura!

10.06.2022 u 15:06

Bionic
Reading

Urugvajski nogometni reprezentativac Darwin Nunez na korak je do potpisa za Liverpool koji je za njega spreman platiti okruglih 100 milijuna eura

Čini se da pandemija koronavirusa nije utjecala na klubove, prazne tribine i drugove raznih iznosa. Ogromni transferni iznosi se nastavljaju nizati, a na pragu dolaska na popis igrača prodanih za 100+ milijuna je i 22-godišnji urugvajski reprezentativac Darwin Nunez. Konkretno, Liverpool bi za njega dao 80 milijuna eura uz još 20 milijuna eura bonusa.

U to je uključena i Almeria koja će dobiti 20% profita od svakog Nunezovog transfera i iz koje je Urugvajac prešao u Benficu na početku sezone 2020/21. za 24 milijuna eura. Trenutni napadač Benfice je ove sezone upisao 34 gola u 41 nastupu, a u portugalskoj ligi je bio najbolji strijelac s 26 golova u 28 nastupa. Interesantno je da su uz Liverpool za njega bili zainteresirani sami engleski velikani crvenih dresova Manchester United i Arsenal, no Liverpool ih je ipak preduhitrio.

'On je dobar napadač! Ne znam kako igraju zajedno, Cavani, Suarez i on u istoj momčadi na istoj poziciji u reprezentaciji, veliki je izazov za izbornika koga da ubaci u prvu postavu. Vrhunski, vrhunski dečko. Od golova koje je zabio, očito je onaj protiv Ajaxa u Amsterdamu bio najvažniji,' rekao je nedavno trener Liverpoola Jürgen Klopp novinarima.

Urugvajac će tako u Liverpoolu upasti u jaku konkurenciju isturenih napadača među kojima su još i Diogo Jota, Roberto Firmino, Takumi Minamino i Divock Origi.