potvrdili iz kluba

Na Poljudu hladno odbili 12,5 milijuna eura Manchester Cityja, jer Stipe Biuk je projekt kluba i trebao bi donijeti rekordnu odštetu Bilima

04.09.2021 u 13:28

Bionic
Reading

Dolaskom Mindaugasa Nikoličiusa na funkciju sportskog direktora u Hajduk, neke su se stvari u sportskoj politici kluba s Poljuda ipak promijenile. Jer u nekim drugim vremenima, višemilijunska ponuda za mladog igrača odmah bi bila prihvaćena

Igrač koji će u prosincu napuniti tek 19 godina, a riječ je o Stipi Biuku, mogao bi postati najveći transfer u povijesti Hajduka.

Naime, ako se već sada pred njega i Bile bacaju milijuni eura, a njemu je tek 18 godina, uz to i vrijeme je konsolidiranja na nogometnom tržištu, a kojem je itekako naštetila korona-kriza, jasno je da bi budućnost mogla izgledati još bolje.

'Za Stipu Biuka je bilo ozbiljnih ponuda od ozbiljnih klubova, ali nismo išli u tom smjeru jer su ga klubovi htjeli odmah. Mislimo da to nije put za Hajduk ni za njega. Ponude su bile ozbiljne, ali nismo ih prihvatili jer želimo da Biuk još igra u Hajduku', kazao je sportski direktor Litavac Mindaugas Nikoličius.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Kako sada pišu Sportskih novosti, najveće ponude za Biuka stigle su iz Rusije i Manchestera.

Moskovski Lokomotiv ponudio je deset, a Manchester City 12.5 milijuna eura. Da od toga neće biti ništa, nagovijestila je i ranija izjava predsjednika Lukše Jakobušića sa Skupštine kluba.

'Mogli smo prodati Biuka, kao što smo mogli prodati Ljubičića. Ali, ne prodajemo budućnost za sigurnost', zaključio je.

  • +13
NK Hajduk - NK Rijeka, HT Prva liga, 29.8.2021. Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL