FIFA_SP_2018.svg

ŽELE TO OPET VIDJETI

Na Otoku opsjednuti ovim potezom koji je njihova mlada zvijezda prodala Modriću!

  • Ivan Janković
  • Zadnja izmjena 10.07.2018 17:12
  • Objavljeno 10.07.2018 u 17:12
Bionic
Reading

Engleska nogometna javnost nada se da će vezna linija njihove reprezentacije nadigrati hrvatsku, a Dele Alli još jednom gurnuti loptu kroz noge Luki Modriću...

Uoči obračuna na stadionu Lužnjiki Engleze je uhvatilo nogometno ludilo i većina je uvjerena kako će u nedjelju upravo njihova reprezentacija igrati u velikom finalu Svjetskog prvenstva. Tek je ponešto skeptika, poput urednika The Suna Martina Liptona, a svoj stav je objasnio u intervjuu za tportal.

  • +38
SP u nogometu, četvrtfinale: Rusija - Hrvatska Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Jedini dio momčadi koji ih zabrinjava je vezna linija, jer Hrvatska ima Modrića i Rakitića s kojima se nije lako nositi.

No, hrabre se jednim prilično nebitnim potezom s prijateljske utakmice prije tri godine, kada je Dele Alli u dresu Tottenhama gurnuo loptu kroz noge Luki Modriću.

Izvor: Screenshot / Autor: Youtube

'Uvijek uživam u guranju lopte kroz noge. Ne znam hoću li to ponovo napraviti Modriću, ali nadam se. No, neću se koncentrirati na to,' izjavio je mladi 22-godišnji ofenzivac engleske reprezentacije pa ipak naglasio kako će biti ključ pobjede neutralizirati Modrićev učinak na terenu kojeg smatra ključnim igračem Hrvatske.

Alli je protiv Švedske pokazao da može i zabijati pa će uz Harryja Kanea svakako biti najveća prijetnja našoj obrani u srijedu u Moskvi. No, ovaj trik teško da će opet uspjeti prodati...