HRVATSKA MOŽE PUNO

Na Modrićevo 'poniženje', Pjanić je uzvratio riječima...

09.03.2016 u 12:13

Bionic
Reading

Vezni nogometaš reprezentacije Bosne i Hercegovine i Rome, Miralem Pjanić (25), smatra kako Hrvatska na Europskom prvenstvu u Francuskoj može napraviti dobar rezultat jer ima odlične igrače poput Luke Modrića protiv kojega je u utorak igrao u Ligi prvaka, dok se BiH ima vremena pripremiti za kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo te napraviti ono što joj nije uspjelo uoči Eura, rekao je u Madridu

'Hrvatska ima velike igrače, već godinama pokazuje da je dobra momčad. Vjerujem da mogu napraviti dobar rezultat na Europskom prvenstvu', kazao je Pjanić koji je ove sezone u 33 utakmice za Romu zabio 11 golova te je deset puta asistirao.

Njegova momčad je u utorak poražena s 0:2 od Real Madrida u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka i tako se s ukupno 0:4 oprostila od tog natjecanja.

'Bilo je teško poslije prve utakmice no imali smo prilike i to bolje od Real Madrida. Nažalost nismo ih iskoristili a njima malo treba da zabiju', izjavio je Pjanić i pohvalio hrvatske nogometaše u redovima madridske momčadi.

'Mladi Kovačić se uklapa, bit će sve bolji, a Modrić je glavni na sredini terena kod Real Madrida. Drago mi je da tako dobro igraju te se nadam da će nas sve više biti u velikim europskim klubovima', dodao je bosanskohercegovački reprezentativac, kojem je Mordić tijekom utakmice loptu posalo kroz noge, za kojega su prema medijskim nagađanjima zainteresirani Real Madrid, Chelsea i Manchester United.

'Za osvajanje Lige prvaka ove godine favoriti su isti, kao i uvijek, a to su Barcelona, Bayern i Real Madrid, no rekao bih da je Barcelona korak ispred svih', napomenuo je jedan od najboljih nogometaša talijanske lige ove sezone. Nadao se, kaže, igranju na Europskom prvenstvu u Francuskoj ovo ljeto no BiH je poražena u dodatnim kvalifikacijama od Irske s ukupno 1:3.

'Poslije Svjetskog prvenstva cilj nam je bio odlazak na Euro, no na kraju smo izgubili u baražu u kojem smo mogli izvući više. Sada nas čeka teška H kvalifikacijska skupina za odlazak na iduće Svjetsko prvenstvo u Rusiji u kojoj su Belgija, Grčka, Estonija i Cipar. Bit će teško, ali imamo vremena da složimo i pripremimo dobru momčad i što bolje odigramo te utakmice', zaključio je Pjanić.