ZVIJEZDA MEĐU ZVIJEZDAMA

Na eBayu gaće s potpisom Thea Walcotta

26.03.2009 u 18:21

Bionic
Reading

Nije bizarnost, premda na prvi pogled tako izgleda. Na eBayu su se našle bijele gaće s potpisom Thea Walcotta, no ne zato da on ili netko drugi zaradi laku lovu, nego je riječ o dobrotvornoj aukciji

Prodaje li Theo Walcott svoje gaće s potpisom na eBayu? Da, ali zato što je pristao biti dijelom dobrotvorne aukcije koju organizira jedna engleska institucija. Osim mladog engleskog reprezentativca, na aukciju su svoje donje rublje poslale i mnoge druge svjetske zvijezde, poput Daniela Daya Lewisa, Emme Thompson, Jordan, Fergie, Helen Mirren, Nicka Cavea i Sache Barona Cohena.

Walcottove gaće na licitaciji su posve demode bijele gaće sa smajlićem i potpisom mlade engleske nogometne zvijezde. Premda aukcija traje još pet dana, izložak nogometaša Arsenala već je 'zaradio' cijenu od 82 funte. Očito je da ima potražnje, uostalom, Englezi su poznati kao veliki fanovi svojih zvijezda i sakupljači svega i svačega kad su u pitanju nogometne relikvije.

Ako se želite uključiti u dobrotvornu aukciju, a ne zanimaju vas bokserice Daniela Daya Lewisa ili ružičaste tangice prsate Jordan, nego samo ono što nudi Walcott, posjetite ebay.co.uk i ponudite lovu.