OPET LUDUJE

Mutu nanio teške ozljede konobaru

24.10.2010 u 09:52

Bionic
Reading

Rumunjski nogometaš Adrian Mutu suočava se s novom suspenzijom samo nekoliko dana nakon što mu je istekla devetomjesečna zabrana igranja zbog dopinga, tvrde talijanski mediji.

Igrač Fiorentine potukao se u noćnom baru i nanio teške ozljede konobaru, pa vodstvo kluba iz Firence čeka policijsko izviješće kako bi svojeg napadača primjerno kaznilo.

portski direktor Fiorentine Andrea Della Valle objasnio je novinarima da će klub Mutua 'teško kazniti ako se dokaže njegova krivnja', te da je vrijeme da se Rumunj popravi ili ode iz Firence.

Karijera Adriana Mutua obiluje kaznama, tučnjavama i suspenzijama, iako je igrajući za Parmu, Juventus, Chelsea i Fiorentinu Rumunj potvrđivao svoju klasu na terenu.

Mutua je Chelsea otpustio 2004. nakon što mu je dokazano uživanje kokaina, zbog čega je kažnjen sa sedam mjeseci neigranja i čak 17 milijuna odštete, a nije se smirio niti u Fiorentini, pa mu je u siječnju dokazan doping. Nedopušteno sredstvo nalazilo se u laksativu koji je Rumunj uzimao zbog smanjenja težine, a to ga je koštalo devet mjeseci suspenzije.