PUKLA LJUBAV

Muški rod slavi, lijepa Marija opet bez dečka

01.09.2012 u 10:39

Bionic
Reading

Ruska tenisačica Marija Šarapova potvrdila je špekulacije da je raskinula zaruke sa slovenskim košarkašem Sašom Vujačićem, s kojim je bila u vezi od 2009.

Vijest o prekidu veze, odnosno zaruka objavila je La Gazzetta dello Sport, navodeći da se Vujačić povjerio svojim bliskim prijateljima u Italiji i rekao im da on i Marija već dulje od tri mjeseca nisu zajedno. Šarapova i Vujačić su se zaručili prije dvije godine. Izvještaji su govorili kako su planirali svadbu u studenome ove godine u Turskoj.

Saša Vujačić, Mariborčanin srbijanskih korijena, igrao je šest godina u LA Lakersima, te još jednu u New Jersey Netsima. U srpnju prošle godine prešao je u turski Anadolu Efes.

Marija Šarapova, najpopularnija svjetska sportašica, nakon pobjede nad Amerikankom Mallory Burdette 6:1, 6:1 u 3. kolu US Opena, potvrdila je špekulacije o raskidu sa slovenskim košarkašem.

'Nismo zajedno od kraja proljeća. Čekala sam da me netko pita to pitanje, ali zapravo nikada nitko nije pitao izravno. Nikada nisam bila osoba koja je javno objavljivala takve stvari. Nikada nisam objavila da smo zajedno kada smo započeli vezu, ili da sam se zaručila. Nikada tako nešto nisam činila ni u prijašnjim vezama,' rekla je Šarapova.

'Bio je to krasan period i za Sašu i za mene dok smo bili u vezi. No, s obzirom da njegov i moj sportski raspored, bilo nam je jako teško viđati se tijekom njegovih i mojih putovanja, naročito otkad je otišao u Tursku. I dalje jako poštujem Sašu i nadam se da ćemo ostati dobri prijatelji,' dodala je Ruskinja.

Kraj veze tenisačice i košarkaša