TKO BI SE TOME NADAO?

Munjeviti put prema vrhu mladog Hrvata. Prije dvije godine igrao je treću njemačku ligu, a sada je potpisao ugovor života s bavarskim gigantom

15.10.2021 u 18:11

Bionic
Reading

Igrač Bayerna i novopečeni hrvatski reprezentativac Josip Stanišić proživljava najljepše trenutke svoje nogometne karijere

Nakon što je u posljednjem ciklusu kvalifikacija debitirao u dresu hrvatske reprezentacije protiv Cipra, a potom zaigrao i u susretu sa Slovačkom, Stanišić je kapitalizirao svoje odlične nastupe potpisom novog ugovora s bavarskim gigantom.

Prvo se probio iz druge u prvu momčad Bayerna pa obukao nacionalni dres da bi sve kulminiralo produženjem suradnje s jednim od najvećih europskih i svjetskih klubova svih vremena i to do ljeta 2025. godine.

Dobro su ovo vijesti i za izbornika Zlatka Dalića jer svaki igrač s 'ugovorom u džepu' može biti maksimalno koncentriran na izazove koji ga očekuju u nacionalnoj vrsti. Pred Stanišićem ih je je pregršt.

  • +56
Hrvatska - Slovačka, nogomet, kvalifikacije za SP 2022., 11.10.2021. Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Munjeviti je ovo put prema vrhu 21-godišnjeg braniča, rođenog u Munchenu, koji je prije dvije godine imao prvi nastup u drugoj momčadi Bayerna, da bi u travnju ove godine debitirao u najboljem sastavu pod vodstvom trenera Juliana Nagelsmanna.