A NETKO TREBA RADITI

Müller: Englezi imaju previše 'alfa-mužjaka'

01.07.2010 u 21:29

Bionic
Reading

Još uvijek ne prestaju reakcije na dvoboj osine finala u kojem su Nijemci sa 4.1 pregazili Engleze. Važnu opasku 'gordom albionu' uputio je Thomas Müller, dvostruki strijelac u velikoj pobjedi

I dok Nijemci polako zaboravljaju veliku pobjedu nad Englezima, ali ne zato što im je nevažna, već zato što ih u subotu čeka jednako težak posao protiv Argentinaca. Englezi traže mane Fabiju Capellu, ali i čitaju kritike na svoj račun.

Jednu im je uputio i dvostruki strijelac Thomas Müller. Doduše, mnogi im navještaju 'crnu budućnost', a Müller ipak nije tako pesimističan.

'U Engleskoj imaju toliko vrhunskih igrača da će uvijek biti sastavni dio velikog međunarodnog nogometnog svijeta', pohvalio ih je Müller, ali i nastavio u tonu koji im se baš neće sviđati.

'No imaju toliko 'alfa-mužjaka', a kada ih imate toliko onda to nije dobro. Naime, momčad ne treba samo poglavice, već je potrebno imati nekoliko Indijanaca, koji su spremni i voljni raditi težak posao. To Englezima može biti problem, jer igrači jednostavno nisu mentalno spremni ići 'u kost' za suigrača', zaključio je Bayernov napadač.