OPTIMIZAM U CIBALIJI

Mršić: Zanima me samo pobjeda protiv Karlovca

19.08.2011 u 15:16

Bionic
Reading

Nakon gubitka dva poraza kod kuće od Intera i Slaven Belupa, Stanko Mršić na konferenciji za medije istaknuo je da očekuje izlazak momčadi iz krize te pobjedu protiv Karlovca

'Nogomet je grupna igra gdje pojedinci griješe i pojedinci ispravljaju. Tri godine sam ovdje i bilo je puno dobrih utakmica, došlo je teško razdoblje koje mnogi nisu očekivali, ja sam upozoravao da neće biti lako. Ne mogu nikoga kriviti, svi smo podjednako krivi. Ja vjerujem u svoje igrače, pružili su fenomenalnu predstavu protiv Splita i vjerujem da oni to mogu. Nemam primjedbi ni na koga, igrali smo dobre pripremne utakmice, ne znam što je razlog niza poraza. Zanima me samo pobjeda.

Ako budemo igrali kao ovaj tjedan, na pripremnim utakmicama, nema razloga za brigu. I Karlovac će tražiti pobjedu, no oni koji će istrčati dati će maksimum. Analizirali smo Karlovac, bit će promjena u igri, u zadnjoj liniji, na golu. Nema razloga za paniku, bodovi se uzimaju i kući i vani', istaknuo je vinkovački strateg dodajući da u subotu na gol staje Mašić.

Konferenciji za medije nazočio je i Ninoslav Parmaković koji je istaknuo da cijeli tim preuzima krivicu na sebe za poraze i svome treneru daju bezuvjetnu podršku.

'Treniramo i radimo kao i kada smo imali bolje rezultate. Imamo dovoljno iskusnih igrača i prebrodit ćemo ovu krizu. Greške su sastavni dio igre, nije nam lako. Nijedna utakmica nije lagana, osjeća se mali pritisak, ali možda je i bolje tako da smo pritisnuti, to će djelovati pozitivno.

Tko god istrči, dat će sve od sebe i ginuti za Cibaliju, trenera, upravu i naš grad. Nismo zaboravili igrati nogomet! Idemo dalje, mi smo glavni krivci za poraze, kao što smo glavni junaci kada pobijedimo. Siguran sam da nećemo izgubiti u Karlovcu', zaključio je Parmaković.