NIŠTA OD SENZACIJE

Mravi reagiraju: Nismo budale da odbijemo D. Rosea

25.10.2011 u 10:08

Bionic
Reading

Iz košarkaškog kluba Zagreb poslali su priopćenje kojim nude službenu verziju raspleta priče oko pokušaja dovođenja ponajboljeg beka NBA Lige Dericka Rosea. Kažu: 'Nismo budale da odbijemo D. Rosea' i dodaju priopćenje koje prenosimo u cijelosti

Nakon niza medijskih objava kojima je plasirana informacija kako je KK Zagreb CO odbio jednog od najboljih, ako ne i najboljeg košarkaša svijeta Derricka Rosea, dužni smo reagirati na takve konstrukcije.

Prava je istina kako je Košarkaški klub Zagreb ŽELIO angažirati Derricka Rosea za igranje u dresu aktualnog prvaka Hrvatske na dvadesetak utakmica u sezoni 2011/12. do završetka NBA lockouta i stoga je sportski direktor kluba Hrvoje Ciketić stupio u kontakt s njegovim agentima. U sljedećem razdoblju krenuli su pregovori koji su nakon višemjesečnog usuglašavanja dovedeni do same finalizacije. Međutim, KK Zagreb CO sa svoje strane nije mogao okončati pregovore i do današnjeg dana sporazum još uvijek nije postignut.

KK Zagreb CO je pred početak aktualne sezone dobio ponude za angažman trideset i dva NBA igrača, ali među njima nije bila ponuda za Derricka Rosea. Ideja o dovođenju Derricka Rosea nastala je u KK Zagreb CO i inicirana je iz našeg kluba. Razočarani smo što nije došlo do potpunog završetka pregovora i toliko željenog angažmana Derricka Rosea u KK Zagreb CO.

Iznimno smo žalosni što su neki nespretno i preslobodno prevedeni citati preuzeti iz intervjua sportskog direktora našeg kluba Hrvoja Ciketića, koji je dao Večernjem listu, pretvoreni u dezinformaciju i ovim se putem ispričavamo Derricku Roseu, njegovim agentima i svima koji su se zbog toga mogli osjetiti povrijeđenima. Smatramo također kako bi to isto trebali učiniti i svi oni koji su plasirali i prenijeli ovu dezinformaciju.