Španjolac opet pokazao klasu

Možda će se Pep Guardiola sada zapitati zašto je 'prozvao' Danija Olma

11.12.2019 u 19:53

Bionic
Reading

Dinamo je odlučio skupo prodati kožu Manchester Cityju, momčadi koja na papiru vrijede deset puta više od Bjeličinih igrača. Očekivano, već u 10. minuti utakmice 'zasjao' je onaj od kojeg se to najviše i očekivalo - Dani Olmo. Kakvu je golčinu iz voleja zabio za vodstvo Dinama!

Dinamo je lovio svoju priliku i živio u nadi da može iznenaditi Guardiolinu 'mega-momčad', aktualnog engleskog prvaka.

I u dvoboj je ušao mudro, strpljivo, čekajući kakvu grešku gostiju ili trenutak inspiracije nekog od svojih napadački orijentiranih igrača.

I dočekao je u 10. minuti, kada je Dani Olmo, 21-godišnji španjolski reprezentativac odlično dočekao ubačaj Kadziora s desne strane i volejčinom poslao loptu pod gredu, neobranjivo u mrežu 'građana' za opće veselje u Maksimiru.

>> GOL DANIJA OLMA POGLEDAJTE OVDJE

Naravno, Olmo je već dokazana klasa, oko koje se motaju mnogi europski velikani, ali dan uoči utakmice Pep Guardiola je pomalo 'posprdno' odgovorio na upit prati li i City mladog Španjolca.

Naime, Guardiola je hladno odgovorio: 'Svaki mjesec kupujemo sto igrača, a među njima i Danija Olma'.

  • +54
Dinamo - Manchester City, 6. kolo Lige prvaka, 2019/20. Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

Međutim, nakon ovog genijalnog poteza, možda bi se trebao Guardiola korigirati i bolje razmisliti jer nisu se za novog španjolskog reprezentativca bez veze počeli 'grabiti' i Barcelona, Real te još neki talijanski i njemački klubovi.

U svakom slučaju, možemo samo potvrditi da su skauti, a kojih je u Maksimiru bilo i ove večeri, otišli zadovoljno Olmovom prezentacijom, dok se njegovi menadžeri mogu nadati da je nakon ovog gola vrijednost otišla gore za još koji postotak.