NADA UMIRE POSLJEDNJA

Moyes: Rooney će se jednom vratiti u Everton

20.10.2012 u 15:55

Bionic
Reading

U petak je bila deseta obljetnica prvog pogotka tada 16-godišnjeg Waynea Rooneyja u Premiershipu. Rooney je zabio pobjednički gol u zadnjoj minuti u pobjedi Evertona nad Arsenalom, pet dana prije 17. rođandana

Dres Evertona Rooney je nosio do 2004. godine kada je prešao u Manchester United. U međuvremenu je stigao do brojke od 144 pogodaka u Premiershipu.

Evertonov menadžer David Moyes izjavio je kako bi ga eventualni povratak Rooneyja na Goodison Park jako razveselio, te je ponudio špekulaciju kako bi i sam Rooney bio otvoren za povratak u klub koji ga je lansirao u zvijezde.

'Naravno da bih pozdravio povratak Waynea u Everton. Čak vjerujem da će se to jednom i dogoditi. Vjerojatno u kasnijoj fazi njegove karijere. Mislim da bi i on to želio', veli Moyes.

Prisjetio se onda te utakmice protiv Arsenala i prvog Rooneyjevog gola.

'Možda se samo četiri ili pet puta dogodilo kada sam u svlačionici mogao čuti navijače kako pjevaju na svom putu prema kućama. To je bila jedna od tih situacija. Vidjeli su jednog dečka, praktički s ulice, koji je imao samo 16 godina i koji je zabio spektakularni pobjednički gol. On je bio jedan od njih'.