BEZ RESPEKTA PREMA LEGENDAMA

Mourinho zna kako treba graditi autoriret

07.06.2013 u 16:24

Bionic
Reading

Novi menadžer Chelseajevih nogometaša Jose Mourinho upozorio je igrače svoje momčadi kako će morati zaraditi mjesto u udarnoj postavi 'bluesa', a ne počivati na staroj slavi

'Ja sam trener koji traži meritokraciju. Onaj za koga mislim da je najbolji mora igrati bez obzira na status ili njegovu prošlost. Igrat ćeš kako treniraš, to je normalna situacija', rekao je Mourinho u programu Puno Pelote.

'Tako sam u Interu na klupi ostavio Materazzija, tamošnjeg mitskog igrača, a tako je Benitez ove godine učinio u Chelseaju sa Terryjem. Navijači mogu misliti da je Iker (Casillas) bolji od Diega (Lopeza). Ja to prihvaćam, ali ja sam trener. Da li će oni igrati ili ne, to je problem samih igrača', dodao je donedavni trener Reala, koji je u Chelseaju za vrijeme prvog mandata osvojio dva premierligaška naslova i jedan FA Cup.

Da se ne boji ostaviti klupsku legendu na klupi Mourinho je jasno pokazao ove godine u Realu sa Casillasom, a sudeći prema svemu poštede neće biti niti za Chelseajevog kapetana Terryja.