RIJEŠIO DUEL

Mourinho zahvalio neodgovornom Crouchu

06.04.2011 u 10:54

Bionic
Reading

Peter Crouch je svojim isključenjem riješio pitanje pobjednika, a meni je i osobno žao jer bih više volio da smo pobijedili u ravnopravnoj utakmici, kazao je trener Real Madrida Jose Mourinho nakon pobjede u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka nad Tottenhamom (4:0)

Napadač Tottenhama Peter Crouch dobio je drugi žuti karton već u 15. minuti susreta, a Real je potom iskoristio sve slabosti brojčano slabijeg protivnika.

'Peter se trebao kontrolirati, a njegov potez je posve promijenio taktiku Tottenhama jer su se branili cijelu utakmicu, bez ikakve šanse u napadu. Žao mi je jer četvrtfinale Lige prvaka zaslužuje neizvjesnu, pravu utakmicu, a sinoć je na terenu postojao samo Real,' kazao je Mourinho, koji je nakraju kazao da Real još nije osigurao prolaz jer 'on zna kakav se nogomet igra u Engleskoj.'

Napadač Reala Emmanuel Adebayor postigao je dva pogotka, te je igrajući za Arsenal, Manchester City i Real u 10 utakmica protiv Tottenhama zabio 10 pogodaka. Njegov čuvar na utakmici William Gallas je izjavio kako je 'ovo najteži poraz u njegovoj karijeri,' a trener Spursa Harry Redknapp tvrdi da je Crouch prestrogo isključen.

'Nisam vidio TV-snimku, ali mislim da nije zaslužio drugi žuti jer je napravio svega dva prekršaja na utakmici. Došli smo na Bernabeu po pobjedu, a od samog početak je sve što je moglo poći krivo i otišlo na našu štetu. Minutu prije izaslak na teren Aaron lennon mi je kazao da ne može igrati, a onda je u 15. minjuti Crouch dobio crveni. Real ima ogromnu prednost, ali obećavam da ćemo ga barem pobijediti na White Hart Laneu,' kazao je Redknapp.