OBEĆANJE

Mourinho: Vratit ću se u englesku ligu!

29.12.2009 u 10:35

Bionic
Reading

Portugalac Jose Mourinho još je jednom uzdrmao otočku javnost kazavši kako će se sigurno vratiti u engleski nogomet, a nije nemoguće da će se to dogoditi već na ljeto. Mourinho trenutno trenira milanski Inter, no tvrdi kako je moguće da se u ljetnom prijelaznom roku preseli u neki engleski klub

Gdje god je radio, Jose Mourinho je postigao uspjeh, u Portu, Chelseaju ili sada  u Interu. Ipak, njegova ljubav je engleski nogomet i to ne skriva. Odlazak iz Chelseaja teško mu je pao i namjerava se kad-tad opet vratiti na Otok.

'Želim se vratiti u Englesku. Želim. Nisam osoba koja skriva svoje emocije. Volim život i ljude u Engleskoj i jednostavno volim biti u Engleskoj. Vjerujem da ću se jednom vratiti. Nikad ne napuštam klub usred sezone da bih otišao u drugi, što znači da nema šanse da napustim Inter prije ljeta', kazao je Portugalac u razgovoru za The Sun te se osvrnuo na utakmicu Lige prvaka koju će njegov Inter igrati protiv Chelseaja.

'Ukoliko izbacimo Chelsea neću slaviti. Volim taj klub i zbog toga neću slaviti. I dalje mi je Chelsea drag klub i poštujem njihove navijače i igrače', završio je proslavljeni Portugalac.