ČEKA PRVI EL CLASICO

Mourinho uvrstio Modrića na popis za utakmicu s Barcelonom!

29.08.2012 u 13:42

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić, novo pojačanje Real Madrida, uvršten je na primarni popis 23 igrača, koje će portugalski stručnjak 'skratiti' uoči utakmice na 18 imena

Hoće li Modrić zaigrati u svom prvom El Clasicu, na uzvratnoj utakmici španjolskoga Superkupa protiv Barcelone (srijeda, 22,30 sati), zna samo veliki Jose Mourinho. Podsjećamo, prva utakmica završila je pobjedom Barcelone 3:2.

Naime, riječ je o primarnom popisu od 23 imena koja je objavio portugalski trener, a taj će popis danas uoči utakmice skratiti na brojku od 18.

Modrić na Tribini

O Luki Modriću i njegovom dolasku u Real možete napisati svoje mišljenje i na community portalu tribina.hr

No i sama činjenica da se našao na popisu, iako je bilo logičnije da ga izostavi, jer je tek nedavno došao u klub, a zadnjim mjesec i nešto dana je samostalno trenirao, hrvatskom nogometašu daje nadu da bi već danas mogao debitirati za kraljevski klub. Čak i na samoj stranici madridskoga Reala kažu kako je Modrić velika novost na tom popisu, a Marca ističe da je to veliko iznenađenje.

Inače, u današnjim izdanjima (koja su rađena prije nego što je Mourinho objavio službeni popis igrača za Barcelonu), Marca je Modrića uvrstila među sedam zamjena za utakmicu, a As ga nema ni na klupi.

Što se tehnikalija tiče, sve pravne formalnosti su riješene. Fifa je transfer odobrila i Modrić ima pravo nastupa. Sada Mourinho samo treba zažmiriti kad prilikom skraćivanja popisa dođe do imena Luke Modrića.