I MANCINI MISLI ISTO

Mourinho: Rooney će ostati u Unitedu

20.10.2010 u 17:37

Bionic
Reading

Iako je u utorak i sir Alex Ferguson potvrdio da Rooney želi napustiti 'crvene vragove', a kao najsigurnija buduća stanica se spominjao madridski Real, trener 'kraljevskog kluba' Mourinho rekao je da Rooney sigurno ostaje u Manchester Unitedu

Premda se zna da bi Waynea Rooneya rado vidio u dresu Reala, Jose Mourinho uvjeren je da će Rooney ostati među 'crvenim vragovima'. Istog mišljenja je i Roberto Mancini, koji je tako demantirao priče o Ronneyjevom senzacionalnom prijelazu u redove gradskog rivala, Cityja.

'Mislim da će Rooney ostati na Old Traffordu. Vjerojatno ima razloga zbog kojih želi otići, ali njemu je mjesto u Manchester Unitedu, on pripada navijačima Uniteda, on pripada Old Traffordu. Međutim, ako ga žele prodati, zovite me', rekao je Mourinho te dodao kako bi ga u svojim redovima željeli svi europski velikani.

'Naravno da će svi biti zainteresirani, ali, ponavljam, mislim da od toga nema ništa. Mislim i želim, jer mi se on sviđa, volim sir Fergusona, volim i United i mislim da bi najbolje za njega bilo da ostane tamo do kraja karijere', pojasnio je Portugalac.

Mediji su nakon Reala počeli spominjati i astronomsku cijenu koju je spreman platiti Manchester City. Navodno je sve već bilo dogovoreno, ali je trener Cityja Roberto Mancini rekao da nitko nije razgovarao s Roonyjem.

'Nikada nije bilo kontakta, nisam ga vidio. On je sjajan nogometaš, ali mislim da će ostati u Unitedu. Vrlo im je važan, još je uvijek njihov igrač i nekorektno bi bilo pričati o transferu. Poštujem njega, Fergusona i United i razgovaram samo o svojoj ekipi', rekao je Mancini.