UVIJEK SKROMNI JOSE

Mourinho: Od 1 do 10 sebi dajem ocjenu 11!

19.12.2010 u 16:24

Bionic
Reading

Kada je José Mourinho u blizini, novinarima nikad nije dosadno. Portugalac koji trenutačno sjedi na klupi madridskog Reala našao se po tko zna koji put na naslovnicama nakon što je nimalo skromno ocijenio svoj rad u 2010. godini

José Mourinho baš nikad nije pazio što govori. Bez dlake na jeziku i u skladu sa svojim karakterom, Portugalac je još jednom dokazao da mu skromnost nije vrlina. Naime, na druženju sa španjolskim novinarima Mourinho je zamoljen da ocijeni svoj rad u 2010. godini. Da podsjetimo, Portugalac je s Interom osvojio sve što se moglo osvojiti, no zato je na klupi Reala 'popio' pet golova u derbiju od Barcelone.

'Godina 2010. bila je najbolja u mojoj karijeri. Kada bi se ocijenjivao na ljestvici od 1 do 10 dao bih si ocjenu 11. Zašto? Osvojio sam sve trofeje koje sam mogao, a s Realom još možemo osvojiti sve trofeje jer ni iz jednog natjecanja nismo ispali', ispalio je Mourinho koji je i nagovijestio povratak Brazilca Kakáa na travnjak koji je zbog ozljede i operacije koljena van terena od kolovoza.

'Imali smo lagani trening koji je Kaka odradio. Sada je dobio priliku da se opet osjeća kao nogometaš. U siječnju bi trebao biti potpuno spreman', završio je Portugalac.