BEZ DLAKE NA JEZIKU

Mourinho: Neka mi Inter slobodno da otkaz

30.11.2009 u 20:03

Bionic
Reading

Portugalac na klupi Intera Jose Mourinho ponovno je u elementu. Nakon što su se pojavile priče o tome da bi mogao dobiti otkaz, Mourinho je kazao da ga nije briga, jer će za tjedan dana imati novi posao

Nikad nije dosadno kad je u blizini Jose Mourinho. Poznat kao fenomenalan trener, ali i čovjek koji kaže sve što mu je na pameti. Ovoga puta okomio se na Interove ljute rivale Milan i Juventus, ali i na svog šefa Massima Morattija.

U ovom trenutku Inter drži prvo mjesto u Serie A bježeći pred svojim rivalima sedam i osam bodova, a s obzirom na to da 'nerazzurri' u nedjelju igraju derbi protiv Juventusa, Mourinho je našao za shodno da se okrzne o 'staru damu'.

'Poraz od Barcelone loš je za talijanski nogomet? Možda, ali nimalo lošiji nego izgubiti od Bordeauxa vani ili od Züricha na svom travnjaku', kazao je Mourinho referirajući se na utakmice Juventusa i Milana u Ligi prvaka.

S obzirom na to da se u Italiji u posljednje vrijeme priča o tome da se Mourinhu trese stolica u Interu, jasno je da je 'poseban', kako sam sebe naziva, imao potrebu i to komentirati.

'Čitam kako mi je već pronađena zamjena na mjestu trenera. No to me nimalo ne uzrujava. Ako dobijem otkaz, u roku tjedan dana naći ću novi posao', zaključio je Mourinho.