TRENER OBOŽAVA LUKU

Mourinho: Modrić ima magiju tipičnu za velike talente

24.10.2012 u 09:37

Bionic
Reading

Otkad je stigao u madridski Real ne prestaju hvalospjevi na račun igre Luke Modrića. Hrvatskog reprezentativca najviše hvali trener Jose Mourinho koji ga naprosto obožava

'Luka Modrić savršen je igrač za Josea Mourinha', napisao je Paul Simpson u UEFA-inu vodiču Lige prvaka, u intervjuu vođenom s portugalskim trenerom Real Madrida.

Nadovezao se samo pisac 'cover storyja' uoči trećeg kola Lige prvaka na Portugalčevo stajalište izraženo o hrvatskom veznjaku.

'Odlučili smo se za relativno malobrojnu momčad, tako da nam trebaju univerzalni, multifunkcionalni igrači koji mogu igrati na više pozicija te nam dati stabilnost i ravnotežu koje trebamo', rekao je Mourinho istaknuvši:

'Modrić je jedan od takvih. Može igrati pozicije karakteristične za nekadašnje brojeve šest, osam i deset. Ima onu vrstu magije tipičnu za velike talente. Želio sam ga jer je igrač s golemim potencijalom. Sjajan je na lopti i sjajan je u taktičkom pogledu, a navijači će ga obožavati jer će našoj igri dati i umjetničku dimenziju. Zato smo se ovog ljeta tako žestoko trudili dovesti ga.'