I ČAČIĆ SE HVALI

'Mourinho mi je rekao da ćemo osvojiti pet bodova'

13.09.2012 u 19:45

Bionic
Reading

Baš kao što se prošle sezone Kruno Jurčić dočepao Josea Mourinha te si priskrbio uspomenu za cijeli život, prošlotjedni dolazak Realova trenera na Dinamov stadion iskoristio je i aktualni trener 'modrih' Ante Čačić. Naravno, sve što mu je rekao, Čačić je podijelio sa slušateljima Antene Zagreb

'Pred ljudima iz kluba mi je rekao da ćemo osvojiti ove godine pet bodova pa sam mu ja rekao da ćemo se onda vidjeti na proljeće! Rekao je da mu nije lako, jer ima jako tešku grupu. Malo se pribojava s obzirom na to da je Real u skupini s Manchester Cityjem i Borussijom iz Dortmunda', izjavio je Ante Čačić gostujući u programu Antene Zagreb.

Čačić je došao je u društvu Ivana Kelave kako bi prokomentirali nadolazeće utakmice s Osijekom i Portom.

'Učinit ćemo sve da skupo prodamo kožu u Ligi prvaka, da u svakoj utakmici nastojimo limitirati protivnika, da kroz to tražimo neku svoju šansu. Ja vjerujem da ćemo je i naći. Hoće li to biti dostatno za prezimiti u Europi, teško je ovog trenutka reći. Velika je prepreka ispred nas, ali u sportu je sve moguće!', kazao je Čačić, a koji bi na utakmici protiv Osijeka mogao 'testirati' i dva igrača Bryana Carrasca i Marcela Brozovića.

Ipak, puno zanimljivije bit će u utorak kada Dinamo, u Ligi prvaka, dočekuje Porto.

'Naša skupina možda nije tako atraktivna kao lani, jer nema Reala, a ni Barcelone, ali ništa nije slabija. Bit će možda i jača i kvalitetnija. Ako pogledate da je Porto već godinama u vrhu europskog nogometa, da je PSG ove sezone uložio 140 milijuna eura u pojačanja, a Dinamo Kijev 40, to dovoljno govori da imamo renomirane i jake protivnike.'

Čačić se obratio navijačima te svim ljubiteljima nogometa i Dinama:

'Dinamo nije ni Čačićev, ni Mamićev, a ni Bad Blue Boysa. Dinamo je više od nogometa i stvarno je vrijeme da zaboravimo animozitete, da svi skupa stanemo iza jedne zastave i da budemo pred Europom monolitni. Da damo onaj impuls koji je potreban da momčad izvuče i zadnje atome snage', poručio je trener Dinama, a Ivan Kelava, koji se u studiju Antene Zagreb pojavio s brkovima dao je i objašnjenje svog novog 'looka'.

'Šef mi je idol u mnogim stvarima pa i u tome!'