KRAJ PRIČE

Mourinho: Higuain ne odlazi iz Reala!

06.05.2012 u 16:03

Bionic
Reading

Higuain je ove sezone zabio 22 gola u 34 ligaška nastupa za Real i četvrti je na ljestvici najboljih strijelaca. Aktualnim je ugovorom za 'kraljevski klub' vezan do 2016. godine

Trener madridskog Reala Jose Mourinho odlučio je stati na kraj medijskim nagađanjima o mogućem odlasku argentinskog nogometnog reprezentativca Gonzala Higuaina iz 'kraljevskog kluba'.

Najviše se 24-godišnji napadač povezivao s mogućim transferom u PSG, a takve je napise podgrijao i ofenzivni veznjak pariškog kluba Javier Pastore izjavom da ga je njegov sunarodnjak nazvao i raspitivao se o gradu i klubu.

'Higuain ostaje ovdje Ostat će u Madridu jer ne želim da ode. Ima odličan ugovor koji istječe za puno godina. A Madrid nema namjere prodavati svoje igrače. Čak i da klubovi ponude 40, 50 ili čak 60 milijuna eura za njega, nećemo ga prodati. Moja dva napadača za sljedeću sezonu bit će Benzema i Higuain', rekao je Mourinho za ABC.

Higuain je ove sezone zabio 22 gola u 34 ligaška nastupa za Real i četvrti je na ljestvici najboljih strijelaca. Aktualnim je ugovorom za 'kraljevski klub' vezan do 2016. godine.