ŠPANJOLCI TVRDE

Mourinho dogovorio transfer Radoševića u Real

16.09.2012 u 15:10

Bionic
Reading

Iz Španjolske stižu nevjerojatne vijesti. Nakon Luke Modrića, još jedan hrvatski nogometaš trebao bi zaigrati za Real Madrid. Radi se o mladom Josipu Radoševiću koji bi iz Hajduka sljedeće sezone trebao preseliti na Santiago Bernabeu

Iza mladog 18-godišnjeg igrača Hajduka Josipa Radoševića je tjedan iz snova. Ne samo zbog poziva u reprezentaciju, već i zbog činjenice da je postao najmlađi debitant za 'kockaste' u povijesti. Ali, kako ide jedna reklama, to nije sve.

Kako piše španjolski sport.e,s trener Real Madrida Jose Mourinho, koji je u Maksimiru gledao Hrvatsku protiv Makedonije, osobno je dogovorio transfer mladog igrača Hajduka. Prema pisanju istog lista, Radošević bi se sljedeće sezone trebao pridružiti Cristianu Ronaldu, Modriću i društvu.

Sport.es tvrdi da je Mourinho na Maksimiru uz posredništvo bivšeg sportskog direktora 'kraljevskog kluba' Predraga Mijatovića dogovorio s Hajdukom sve detalje oko dolaska Radoševića u Madrid sljedeće sezone.

List Radoševića opisuje kao igrača koji je sličan Xabiju Alonsu i navodno bi upravo mladi igrač Hajduka trebao biti njegov nasljednik.