LJUTNJA PORAŽENOG

Mourinho: Barcelona je mali klub!

18.08.2011 u 17:35

Bionic
Reading

Nogometaši Barcelone osvojili su još jedan trofej. U uzvratnoj utakmici španjolskog Superkupa Katalonci su svladali Real Madrid sa 3:2.

Blaugrana je povela već u 15. minuti pogotkom Inieste, no samo pet minuta nakon toga izjednačio je C. Ronaldo. U 45. minuti prednost Barceloni vratio je Messi i taj je rezultat stajao sve do 82. minute, kada je Benzema vratio stvari na početak. I kada se činilo da će utakmica otići u produžetke, po tko zna koji put izronio je Leo Messi, postigavši pobjedonosni pogodak tri minute prije kraja utakmice.

Mourinhovi nogometaši u ovim su dvobojima pokazali izuzetan igrački napredak u odnosu na prošlu godinu i dokazali da se mogu nositi s Barcelonom. Međutim, isto su tako pokazali i da se ne znaju ponašati na terenu, ali ni izvan njega.

Sve je, naravno, predvodio Jose Mourinho, koji je tijekom susreta prvo pokazivao Messiju da smrdi, a pri kraju susreta i prstom u oko pogodio Guardiolina pomoćnika Francesca Villanovu. Svoj šou nastavio je i nakon utakmice.

'Igrali smo fantastično i žao nam je što nismo osvojili trofej. Međutim, to je samo trofejčić', podcijenio je Barcin uspjeh Portugalac te nastavio:

'Skupljači lopti u drugom su poluvremenu jako sporo vraćali lopte, a to rade male momčadi koje se suočavaju s poteškoćama.'