KORAK PO KORAK

Mourinho: Barca? Gledat ću Bayern i Marseille

03.04.2012 u 17:45

Bionic
Reading

Trener madridskog Reala Jose Mourinho rekao je da u utorak navečer neće gledati uzvratnu četvrtfinalnu utakmicu Lige prvaka između Barcelone i Milana, već onu između Bayerna i Marseillea

'Dvoboj Barcelone i Milana bit će odličan. Vjerojatno je u pitanju najvažnija od svih četvrtfinalnih utakmica', započeo je Mourinho, a onda objasnio zbog čega će njegova pozornost biti usmjerena na onaj drugi dvoboj u utorak, u kojem će Bayern ugostiti Marseille, s prednošću 2-0 iz prvog dvoboja:

'Planiram gledati ogled Bayerna i Marseillea jer ćemo u polufinalu mi igrati protiv boljeg iz tog susreta, ako prođemo dalje. Stoga mi Barcelona i Milan trenutno ne znače ništa.'

Ovo 'ako prođemo dalje', dakako, treba shvatiti samo kao Mourinhovu kurtoaziju. Real Madrid je, podsjećamo, dobio prvu utakmicu u gostima kod ciparskog APOEL-a sa 3-0.

Najbolji Realov igrač Cristiano Ronaldo u najavi uzvrata protiv Apoela gostima s Cipra je, unatoč zaostatku od 3:0, na Bernabeuu dao diplomatskih 10 posto mogućnosti za prolaz u polufinale.

Nijemci su u München donijeli veliku prednost s Velodromea