'OPASNI' DINAMO

Mou: U Zagrebu smo igrali s najboljima i jedva pobijedili

21.11.2011 u 17:21

Bionic
Reading

Očito se Krunoslav Jurčić do kraja ugledao u svoj uzor, u Josea Mourinha. Tako ni Jurčić ne govori tko će igrati, zacijelo je i to uzeo od Portugalca. On je pak sa sobom na konferenciju za medije doveo Nurija Sahina

'Ne znam još, ne zna ni jedan igrač jer im nisam rekao, pa neću reći ni vama. Igrači uvijek prvi doznaju tko je u sastavu, a njima to još nisam rekao', nije se dao Mourinho, no otkrio je tek da Kaka još nije spreman i da neće igrati, da ni Carvalho još ne kandidira, kao ni strijelac iz Maksimira Di Maria.

Mourinho će odmoriti dio svojih igrača. Dinamo mu je za to dobra prilika, ipak je to jedna od lakših utakmica u gustom rasporedu.

'Lakša je jer smo se već kvalificirali, jer smo osigurali prolazak skupine. No protiv Dinama smo u prvoj utakmici igrali s najjačim sastavom pa smo dobili 1:0 i to jako teško. Ne gledam na Dinamo kao na momčad koja nema ni boda u ovoj skupini, nego kao na momčad koja je prvak Hrvatske, koja i sad ima deset bodova prednosti u svojem prvenstvu i apsolutnu dominaciju. Moram mijenjati nešto u momčadi, ali ne zato što imamo laganu utakmicu, nego zato što moram. Imam dosta strašno umornih igrača i prisiljen sam neke odmarati', nanizao je komplimente na račun plavih Mourinho.

Planirao je odmoriti i Cristiana Ronalda, no ovdje se u kampu Reala pojavila vijest da Ronaldo želi igrati i da će igrati. Hm, možda bi Jurčić ipak trebao u sastav vratiti Jerka Leku.... Realov je cilj osigurati prvo mjesto u skupini, zasad ima prolaz.

'Treba nam još bod tako da više ne ovisimo o drugim rezultatima, da budemo sigurno prvi. No to ne znači da ćemo igrati na bod, želimo pobjedu. Želimo da naši navijači uživaju. Naime, sad imamo te dvije komponente spojene, pobjeđujemo, a navijači uživaju. Želimo da tako bude i u ovoj utakmici', kazao je trener Reala.