BAHATI I DIVLJI

Moguća doživotna suspenzija Chisore i Hayea

20.02.2012 u 16:24

Bionic
Reading

Britanskim boksačima Derecku Chisori i Davidu Hayeu koji su se u subotu u Münchenu potukli na konferenciji za novinare nakon Chisorina poraza od Vitalija Klička prijeti doživotna suspenzija, potvrdio je glavni tajnik Britanskog boksačkog odbora (BBBC) Robert Smith

'BBBC ima na raspolaganju nekoliko kazni koje bi u ovom slučaju mogle biti izrečene. Mogu biti novčano kažnjeni, privremeno suspendirani, a može im se oduzeti i boksačka licenca', kazao je Smith.

Chisora se na konferenciji za novinare sukobio s Hayeom koji je bio u funkciji stručnog komentatora, te mu zaprijetio da će ga 'upucati i spaliti', a na koncu je najdeblji kraj izvukao Hayeov menadžer Adam Booth koji je zadobio ozljede lica. Chisora je nakon incidenta priveden i saslušan u zračnoj luci, ali je potom i pušten. Policija je pokušala privesti i Hayea, ali ga nije uspjela locirati.

'Policija je pokrenula postupak protiv Chisore zbog nanošenja tjelesnih ozljeda, ali to nije razlog da ga zadržimo u zatvoru', kazao je glasnogovornik bavarske policije Gottfried Schlicht.