RASTANAK U LJETO

Mogu li katarski milijuni kupiti Luku?

27.04.2012 u 13:21

Bionic
Reading

Jedna od zvijezda ljetnog prijelaznog roka opet će biti Luka Modrić. Hrvatski reprezentativac je na radaru mnogih velikih klubova, a jedan od njih koji je francuski PSG

Iako su posljednjih dana na račun hrvatskog veznjaka stizale i kritike, jer su se njegove predstave uklopile u sivilo cijele momčadi to nije obeshrabrilo potencijalne kupce. Jedan od njih je i francuski prvoligaš PSG.

Usprkos tome što je menadžer 'spursa' Harry Redknapp u srijedu izjavio da hrvatskog nogometaša, baš kao ni Velšanina Garetha Balea, neće prodati čak i ukoliko klub ne izbori Ligu prvaka, sve se izglednijim čini da će Modrić ipak otići iz Sjevernog Londona.

Engleski mediji već su posljednjih tjedana spominjali navodno zanimanje PSG-a za Modrića, a Telegraph sada piše kako se očekuje da će bogati francuski klub s katarskim investitorima, poslati ponudu na kraju sezone.

PSG traži pojačanja za iduću sezonu kada bi trebao zaigrati u Ligi prvaka, a uz silan novac koji ima na računu, vjerojatno mu ni visoka odšteta koju bi mogao postaviti Tottenham (Telegraph spominje čak 40 milijuna funti) neće biti prepreka.