1. KAKÁ, 2. ÖZIL ....

Modriću se ne piše dobro, kod navijača tek treći!

05.10.2012 u 08:34

Bionic
Reading

Baš kao što smo pisali u četvrtak, iako se nadamo da nismo u pravu, ćini se da će se hrvatski reprezentativac Luka Modrić morati prilično namučiti kako bi izborio mjesto u udarnom sastavu Reala. Naime, Kaká se 'budi', Özil je pak 'starosjedioc', dok naš Luka mora proći barem jedan pripremni ciklus s Realom

U nedjelju će nogometaši Barcelone i madridskog Reala, u sklopu 7. kola španjolske Primere, odigrati veliki tamošnji derbi i jednu od najzanimljivijih utakmica u kompletnom svjetskom nogometu.

U 'el clasico' zadovoljniji mogu ući domaći nogometaši, budući je Barcelona zasad savršena u Primeri sa šest pobjeda iz šest utakmica. Real, pak, već sada zaostaje osam bodova, ali moguća im pobjeda donosi smanjenje razlike na pet.

U svitanje tog velikog derbija španjolski As nastavlja s vlastiti forsiranjem analize veznog reda Reala, te i dalje opipava puls navijača. Ovom prilikom je As u izbor umetnuo i Brazilca Kakáa kojeg u posljednje vrijeme forsira i trener Jose Mourinho.

Dakle, As je postavio navijačima Reala pitanje tko im je prvi izbor u vezi između Kake, Mesuta Özila i hrvatskog nogometaša Luke Modrića. Njih više od 50 posto je glasalo za Kaku, koji je startao u posljednjoj utakmici, ogledu Lige prvaka kod Ajaxa.

Özil je dobio 28 posto glasova navijača Reala, a Modrić 21 posto. Podsjetimo da je Modrić u tom ogledu kod Ajaxa ostao na klupi za pričuve tijekom svih 90 minuta.