OZLJEDA KHEDIRE

Modriću prilika da se pokaže Mourinhu

25.10.2012 u 12:06

Bionic
Reading

Njemački reprezentativac i član Real Madrida Sami Khedira obnovio je u utakmici protiv Borussije Dortmund ozljedu zadnje lože i čeka ga nova stanka, a njegov izostanak bio mogao iskoristiti Luka Modrić i tako si zacementirati mjesto u prvoj postavi madridskog kluba

Khedira je propustio nedavnu utakmicu njemačke reprezentacije protiv Švedske, kao i Realovu protiv Celte u Primeri, ali ga je trener 'kraljevskog kluba' Jose Mourinho nakon samo dva odrađena treninga odlučio uvrstiti u momčad za dvoboj trećeg kola Lige prvaka protiv Borussije.

No, 25-godišnji defenzivni veznjak je na Signal Iduna Parku izdržao samo 20 minuta nakon čega je šepajući napustio travnjak. Točna će dijagnoza biti poznata nakon detaljnih pregleda, ali u Realu očekuju da će Khedira pauzirati oko dva tjedna.

Stara poslovica kaže da kad nekome smrkne, drugome svane pa bi tako ozljeda njemačkog nogometaša mogla otvoriti prostor našem Luki Modriću koji je igrao umjesto njega protiv Celte, a zamijenio ga je i u Dortmundu. Druga je Mourinhova opcija da uz Xabija Alonsa postavi Michaela Essiena.

Sljedeću utakmicu Real igra u nedjelju kada u sklopu devetog kola Primere gostuje kod Mallorce.